Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
elvinffgd

”me Ollan Sovittu Et Mun Karvoihini Ei Kosketa ” Mä Jatkoin.

Ihan mitä vaan muuta mutta ei enää ruoskaa ” mä anelin ja tunsin kuinka silmiä alko kirveltään ja kohta mun silmistä alkais valuun kyyneleet. Mä katoin eteeni. EI HELVETTI!!!Mun kyrpä alko nousta samaan tahtiin kuin Masterin sormet runkkas mun reikääni. Mä olin nyt täysin posliini, ei karvan karvaa kyrvän ympärillä.

”Ei Masteri” mä sanoin. ”Me ollan sovittu et mun karvoihini ei kosketa ” mä jatkoin. Pitkin ja varmoin vedoin Masteri putsas mun loputkin karvat. Masteri irrotti mun käteni ja jalkani. Yhdellä survasulla suoraan pohjaan. Mä kattoin täysin karvatonta alapäätäni, jossa pelkästään kyrpä seiso tanassa.

aikuiset sinkutseksitreffit

Avovaimoni saa 2Aloimme katsoa tallennetta ja kuvaan ilmestyi silmälasipäinen nörtti joka riisui vaatteensa, sitten vaimokkeeni ilmestyy ruutuun alastomana, kaverilla seisoo jo täyttä päätä ja vaimokkeeni ottaa kalusta kiinni runkaten sitä muutaman kerran.

Vaimokkeeni suutelee minua ja sanoo, että sellainen tapaus, samalla hän vie kätensä haaroihini ja huomaa kovan kaluni. Vaimokkeeni huohottaa kielisuudelmien välissä, että niin mutta tyydytystä se ei saanut aikaan ja hän niin rakastaa minua. Sitten hän käänsi vaimokkeeni ympäri ja sanoi, että pikku lutkan kuuluu puhdistaa myös sedän kalu. Vaimokkeeni huohotti, että ihanaa kyllä tuntuu hyvältä saada kunnolla, että saa nauttia ennen kun tuntee ihanan lastin sisällään. Vien käteni hänen hävylleen ja tunnen miten se tulvii spermaa, sanon vaikka olikn nopea toimissaan niin aika satsin on saanut aikaiseksi. Tunnen oudon maun hänen suudellessa minua ja arvelen sen olevan naapurin sperman. Sitten hän käy sängylle selälleen ja pyytää nai minua.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl